ANBI

De Stichting Sri Cora Foundation (SSCF) Nederland is een Humanitaire Sociaal Maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de minder bedeelden in Suriname, India, en Nederland. Samen met SSCF Suriname zullen zij dit doel bereiken, mede door ondersteuning van deskundigen, vrijwilligers en een krachtig bestuur.

De Stichting Sri Cora Foundation (SSCF) is op 9 mei 2017 door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Giften aan SSCF zijn daarom aftrekbaar van de belasting. De ANBI-status van SSCF kunt u nazien op de website van de Belastingdienst: https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/anbi_zoeken/ met SSCF als zoekterm.

 

Op termijn vindt u op deze pagina de jaarverslagen van SSCF.

 

Missie/visie

De Stichting Sri Cora Foundation ( SSCF) hoopt te kunnen bijdragen aan een menswaardiger bestaan van arme senioren , en aan de toekomstverwachtingen van kinderen die uit arme gezinnen komen die door hun situatie bijna of geen mogelijkheden hebben in een toekomst.
Om deze missie te realiseren gaat onze stichting samenwerken met andere stichtingen op het gebied van opvang kinderen en ouderenzorg in Suriname.

Oprichtingsstatuten Stichting Sri Cora Foundation

 

Beleidsplan

Met trots presenteert SSCF haar eerste beleidsplan over de periode 2017-2022.

 

Partnerorganisatie

SSCF werkt samen met de gelijknamige partner SSCF Suriname.

Contactgegevens

SSCF Suriname
Hoenderparkweg 44
Nieuw Charlesburg, Paramaribo
Suriname

Voorzitter J.E.G. Ramsahai
Telefoonnr Nederland + 31 (0)6 44702863
Telefoonnr Suriname + 597 (0)75 10 995